8. maj. 2016
Af af Niels Burgos

Olivia Colman fra Natportieren: Nervøs for mødet med Susanne Bier

Olivia Colman
Olivia Colman og Ed Sinclair.
Foto: All Over
Olivia Colman var gravid, allerede inden optagelserne til Natportieren startede. Men heldigvis var den danske instruktør frisk - og lod hende også være gravid i TV-serien

Skuespilleren Olivia Colman, 42, var rystende nervøs ved sit første møde med den danske succes-instruktør Susanne Bier - forud for optagelserne til TV-serien "Natportieren", som kan ses på DR søndag aften.

Hun har ganske vist gennem de senere år slået sit navn fast som en af Englands fineste karakterskuespillere - og årsagen til nervøsiteten hos Olivia Colman var heller ikke usikkerhed på hendes evner som skuespiller. Olivia var nervøs for, at hun ikke ville få rollen som spionchefen Angela Burr - fordi hun var gravid.

Olivia Colman: Jeg kan slet ikke lyve

- Jeg skulle mødes med Susanne Bier, og jeg tænkte "ååh gud - skal jeg mon nævne det i vores første samtale", husker Olivia Colman. - Men så slog det mig - jeg kan jo slet ikke lyve. Hvilket også er grunden til, at jeg i virkeligheden ville blive en elendig spion, smiler Olivia Colman

Og heldigvis var Susanne Bier slet ikke skræmt ved udsigten til en gravid hovedrolleindehaver. Tvært imod. Hun justerede rollen, så Olivia Colman også kunne være gravid i serien.

Alt gik godt, selv om Olivia Colman var i 2. trimester, da optagelserne stod på.

Siden er roserne væltet ned over hende for rollen som seriens Angela Burr - men mere vigtigt: Hun og ægtemanden gennem mere end 20 år, Ed Sinclair, er blevet forældre til en skøn lille datter. I forvejen har parret de to sønner, Finn på 9 og Hal på 7 år,.

Mors Dag: Her er den perfekte gave

Læs mere om: