Patrik Wozniacki i Den store premiere: Derfor gik jeg totalt i sort

Patrik Wozniacki.

Patrik Wozniacki.

Foto: Gregers Overvad
Det gik ikke helt som planlagt, da Patrik Wozniacki skulle lære at spille skuespil i det nye DR-program “Den store premiere”.

Hvor svært kan det være at spille skuespil? Sådan tænkte Patrik Wozniacki, da han meldte sig til DR-programmet ”Den store premiere” for at lære skuespilkunsten at kende.

Den 34-årige tenniskommentator fik den danske stjerne Sonja Richter som mentor, men da de skulle opføre en scene fra ”Romeo og Julie” på førstedagen, gik det helt galt.

- Jeg gik totalt i sort og lavede den der med, at jeg bare stod og kiggede ud i horisonten. Lige pludselig kom replikkerne til mig, men så glemte jeg nogle ord, fortæller Patrik Wozniacki til BILLED-BLADET og fortsætter:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Det er en meget ubehagelig oplevelse, for det er lidt lige som i ”Vild med dans”, hvis man glemmer sine trin. Man har en rytme, og det bliver totalt brudt, og så kan det være svært at komme tilbage igen.

En nervepirrende oplevelse

Patrik Wozniacki fik kun en dag til at øve replikkerne i ”Romeo og Julie”-scenen, og det var slet ikke nok.

- Når man har så kort tid til det, så blackouter man, fordi man er totalt på bar bund. Så for mit vedkommende var den første dag meget en panikdag, og det var vildt angstprovokerende at lave scenen. Der kan jo sidde en million mennesker bag skærmen og se programmet, fortæller han og tilføjer:

- Det gør det ekstremt nervepirrende, når man skal på, fordi man ved, at man ikke kun skal optræde for de fire andre, men også folk hjemme i stuerne. Så bliver man lidt bange, og jeg ønskede jo ikke at massakrere ”Romeo og Julie”. Man vil bare gerne være så god som muligt.

”Den store premiere” sendes på DR1 hver tirsdag kl. 20.00.

Foto: Sille Serup/DR

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden