Søndag, 16. februar 2014 - af Karina Didriksen

Peter Ingemann: Så meget er mit hus værd

Peter Ingemann.
Peter Ingemann.
Foto: Niels Henrik Dam
Den tidligere ”Hammerslag”-vært har fået vurderet sit hjem i Ry og er overrasket over, hvor meget prisen er steget.

Peter Ingemann er i gang med optagelserne til det nye boligprogram ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, og han har netop selv fået sit eget hus i Jylland vurderet.

- Så sent som i sidste uge fik jeg vurderet mit hus til 5,5 millioner kroner, og det overrasker mig, at det er steget så meget. Vi købte det nemlig i 2008, før krisen satte ind, og dengang kostede det 4,6 millioner, siger Peter Ingemann til tv2.dk.

Huset har en skøn beliggenhed med udsigt til skov og en golfbane, men selv om TV-værten elsker området, så har han overvejet at flytte til hovedstaden.

Er glad for København

- Jeg havde et enkelt flip i efteråret, hvor jeg blev fristet af, at huspriserne i Ry er steget så meget, at jeg tænkte på at sælge det. Jeg bliver jo hurtigt rastløs og får lyst til at prøve noget nyt. Og nu kommer det nok som en overraskelse for folk, der kender mig: Det ligger mig faktisk ikke så fjernt at flytte til København, siger den 41-årige TV-vært og tilføjer:

- Det er ikke, fordi jeg har droppet mit jydehjerte. Jeg er bare blevet meget glad for København, som jeg har opholdt mig en hel del i, siden jeg begyndte at arbejde for TV 2 i maj. Jeg synes, det er en fed hovedstad. Men mine døtre, som er 10 og 14 år, er glade for deres skole, og det skal jo ikke gå ud over dem.

Peter Ingemann og medværten Sara Lygum har premiere på TV-programmet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” den 20. marts klokken 20.00 på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden