Tirsdag, 10. juli 2012 - af af Karina Didriksen

Peter Ingemann vil være med i Robinson

Peter Ingemann

Peter Ingemann

Foto: AOP
Peter Ingemann drømmer om at få en opringning fra TV3 med et tilbud om at komme med i reality-programmet.

Selv om 38-årige Peter Ingemann elsker at være vært på DR1-programmet "Hammerslag", så fortæller han til tjektv.dk, at han har en drøm om at lave en helt anden type TV.

- Jeg har i over ti år haft en syg drøm om at være med i "Robinson Ekspeditionen", så de kan bare ringe, siger Ingemann til tjektv.dk og fortsætter:

- Der er noget fascinerede ved at være låst fast et sted, men jeg må nok indrømme, at jeg ikke er så god til intriger, fortæller han med hentydning til reality-programmet.

Siden Peter Ingemann blev uddannet journalist i 2001, har han haft travlt med karrieren, og han er ikke i tvivl om, hvad højdepunktet har været indtil videre.

- Nu laver jeg jo "Hammerslag" på ottende år og er meget glad for det. Men jeg er især stolt over de episoder, hvor vi har været i udlandet, og det er lykkedes os at komme ind i nogle specielle boliger, f.eks. en ekstravagant penthouselejlighed i New York.

- Jeg er også meget glad for et helt nyt program, jeg er vært på: "Den Store Bagedyst" (programmet får premiere den 28. august, red). Det tegner til at blive fantastisk. Både rørende og dramatisk, fortæller TV-værten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden