Fredag, 3. april 2020 — af Karina Didriksen

Phillip Faber fik brev fra kronprinsesse Mary: Sådan reagerede jeg

Phillip Faber og kronprinsesse Mary.
Phillip Faber og kronprinsesse Mary.
Foto: DR og Hanne Juul
Chefdirigent for DR Pigekoret, Phillip Faber, blev glædeligt overrasket, da han modtog en royal hilsen med et særligt sangønske.

Phillip Faber opfylder hver dag danskernes sangønsker i DR1-programmet ”Morgensang med Phillip Faber”, men i søndags opfyldte han også kronprinsesse Marys ønske.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Den 35-årige chefdirigent for DR Pigekoret modtog nemlig et personligt brev fra kronprinsessen, hvor hun takkede for hans initiativ og bad ham om at synge sangen ”Solen er så rød, mor”.

- I sidste uge fik vi en hilsen fra statsministeren, så jeg blev overvældet og glad over at få et brev fra kronprinsessen, fortæller Phillip Faber med et smil til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle er i samme båd

Phillip Faber glæder sig over, at kronprinsesse Mary er blandt de mere end 200.000 danskere, som hver dag samles foran fjernsynet til fællessang.

- Jeg blev overvældet af en følelse af, at vi alle sammen er helt i samme båd. Det rørende ved det er, at der er så utroligt mange, der synger med om morgenen på morgensangen, og at det samler os på tværs af alle mulige skel, der måtte være, forklarer han.

I BILLED-BLADET nr. 14, der udkom torsdag den 2. april, kan du læse mere om Phillip Faber og om, hvad han synes om Marys sangønske.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden