Torsdag, 21. maj 2020 — af Niels Burgos

Phillip Faber og Amalie Dollerup: Så tætte var de

Amalie Dollerup og Phillip Faber
Amalie Dollerup og Phillip Faber
Foto: Jesper Sunesen, DR og Ritzau Scanpix
Stjernen fra Badehotellet gæstede stjernen fra Morgensang - og det var tydeligt, at de to har haft et tæt venskab.

Phillip Faber var allerede i 1998 et af Danmarks hotteste navne, selv om han dengang var bare 14 år. Han var stjernen i den populære ungdomsfilm "Bølle Bob" - og genstand for mange teenagepigers glødende opmærksomhed.

Samtidig fik den to år yngre Amalie Dollerup sit folkelige gennembrud sammen med Lars Bom i krimiserien "Strisser på Samsø" - og hun fik også en rolle i "Bølle Bob"-filmen. Så det var næsten uundgåeligt, at de to unge stjerne mødtes og blev tætte venner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Klinger stadig smukt sammen

Nu over 20 år senere har både Phillip og Amalie fundet hver deres vej i livet. Hun som succesrige skuespiller; han som Danmarks mest populære forsanger med programmet "Morgensang" og desuden som chef for DR Pigekoret.

Hun er i dag gift med kollegaen Anders Jebro - og parret har en lille søn sammen. Phillip Faber er gift med Selma Mognelard Faber, og de to har sammen sønnen August på godt to år.

Forleden var Amalie god gæst hos sin ungdomsven, da der var tonefilms-tema i Morgensang.

- Jeg er blevet flot "krudtet mig op" og alt muligt. Jeg har slet ikke set så pæn ud i hele coronatiden. Så jeg er glad, lød det fra en storsmilende Amalie Dollerup.

Amalie Dollerup sang "Den allersidste dans" fra filmklassikeren "Mød mig på Cassiopeia" - hvor hun selv i musicalversionen spillede rollen som musen Polyhymnia. Og at hun og Phillip stadig klinger smukt sammen, fik vi et bevis på, da han stemmede i en flot duet med sin gamle veninde.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden