Pia fra Gift ved første blik: Jeg synes, vi er modige

Pia fra \

Pia fra "Gift ved første blik" på DR1.

Foto: Snowman/DR
For Pia fra ”Gift ved første blik” var det ubehageligt at være med i DR-udsendelsen.

Omkring en million seere har fulgt de fire par, der er blevet gift ved første blik i udsendelsen af samme navn, som de seneste fire uger har kørt på DR1.

Programmet er et kærlighedseksperiment, hvor to mennesker skal giftes med hinanden i det øjeblik, de mødes første gang. Derefter er parret sammen de følgende fem uger i håbet om, at kemi og kærlighed opstår.

For parret Pia, 50 år, og Frank, 56 år, opstod der dog hverken kemi, kærlighed eller venskab, og stik imod aftalen lod de sig skille efter bare seks dage. De to kom dårligt fra start, og onsdag aften fortalte Pia i Aftenshowet om deltagelse i programmet, der mest af alt var en grænseoverskridende oplevelse.

Spændt på at se programmet

Programmet er optaget i sommer, og det er tre lange måneder Pia har ventet på, hvordan programmet ville blive klippet sammen.

- Vi deltog i et videnskabeligt kærlighedseksperiment, og jeg synes, vi er modige, når vi giver alt til eksperterne, der skal sætte os sammen, men jeg følte, jeg blev en del af et reality-program. Det var ubehageligt at være med, men jeg tror stadig på at kærligheden findes, sagde en trods alt ganske smilende Pia i Aftenshowet.

På tirsdag sendes næstsidste afsnit af "Gift ved første blik" på DR 1 klokken 20.45, hvor man kan se, hvordan det går med de andre deltagere i programmet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden