21. feb. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Pigerne er flyttet fra X Factor-Chresten

Chresten fra X Factor
Chresten fra "X Factor"
Foto: Niels Henrik Dam
Pigeduoen Anna & Lusanda delte lejlighed med voksensolisten Chresten, men nu bor han alene.

- Det er dejligt. Vi er kommet tættere på teenagepigerne - og på drengene, fniser 16-årige Lusanda. Sammen med den jævnaldrende Anna er hun flyttet fra den lejlighed i København, som pigerne delte med 25-årige Chresten fra Bækmarksbro.

Pige-duoen er rykket hen i den lejlighed, hvor Amanda og Karoline bor. Her blev der et værelse ledigt, da Zaina blev stemt ud i fredags. Både de to piger og Chresten er glade for flytningen. Den stille vestjyde Chresten har det fint med at bo alene, og de to piger føler, de kan tillade sig at være lidt mere støjende end før.

Chresten bruge alenetiden til at lade op, men han vælger at være meget i København for at få hele oplevelsen med i "X Factor".

- Jeg vil jo også gerne ud med de andre og feste efter showet.

Den fysiske træning passer Chresten i DR's motionsrum, hvor der både er maskiner og frivægte. Og så han efterhånden et fint venskab med Stephanie og Jonas, der også er i Ida Corrs voksenkategori. Men selvom Chresten er en stille og rolig type, lover han, at seerne vil få noget af en overraskelse i morgen, hvor temaet for tredje liveshow er "POWER".

Chresten skal synge et mash up mellem "Litttle Black Submarines" af The Black Keys vs "No Church in the Wild" af Jay-Z og Kanye West. Han må ikke afsløre, hvilket power out-fit, vi kommer til at se ham med.

- Men I bliver meget overraskede, forsikrer han.

Læs mere om: