17. nov. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Poul fra Gift ved første blik: Derfor ombestemte jeg mig

Gift ved første blik - Lene og Poul
Gift ved første blik - Lene og Poul
Foto: DR
I aftenens afsnit af ”Gift ved første blik” vælger Poul at stoppe eksperimentet, men så ombestemmer han sig. Læs her hvorfor.

Poul blev i sommer gift med Lene uden nogensinde at have set hende. Ægteskabet var en del af DR’s eksperiment ”Gift ved første blik”, og parret hoppede ud i det med åbne sind.

I aftenens afsnit valgte Poul dog at stoppe eksperimentet efter et par akavede dage med Lene på sommerens Roskilde Festival for derefter at genoptage det.

- Det, som ikke blev vist i programmet, var, at jeg havde et møde med produktionsholdet, efter at jeg havde sagt stop. De mente, at det ville være synd, hvis Lene og jeg ikke udnyttede eksperimentet og lavede nogle ting sammen, som vi kunne lære noget af. Så det, jeg sagde ja til, var egentligt ikke at genoptage forholdet, men eksperimentet, fortæller han til BILLED-BLADET.

Stol på mavefornemmelsen

Og Poul har lært en masse ved at være med i programmet

- Jeg har lært, hvad der er vigtigt for mig i et forhold. Og at jeg skal stole på min mavefornemmelse og mine følelser. Og så har det været rigtig rart at have nogle eksperter, der kunne sætte ord på mine tanker, når jeg ikke lige selv kunne.

Ville have opsøgt Lene

Det var ikke Pouls egen idé, at Lene skulle have den triste besked over telefonen

- Jeg er ked af at se, at Lene blev så ked af det, da jeg ringede og sagde, at jeg ville stoppe. Og jeg forstår, at hun blev sur. Det er aldrig en god idé at gøre sådan noget over telefonen, jeg ville have opsøgt hende selv og sagt det ansigt til ansigt, men produktionen bag programmet ville gerne have, at jeg ringede til hende.

Se hvordan det går Poul og Lene i næste uges afsnit.

Læs mere: Line og Michael fra "Gift ved første blik" flytter sammen

Læs mere om: