10. jun. 2013
Af Jan Bergman

Puk Elgård sejler rundt i landet med nyt TV-program

TV-vært Puk Elgård og kok Thomas Herman
TV-vært Puk Elgård og kok Thomas Herman.
Danmarks Radio
TV-vært Puk Elgård og kok Thomas Herman besøger otte øer i ny sommerlig programserie på DR1. Besøgene munder ud i en festmiddag til øens beboere.

Danskerne får igen den populære TV-vært ind på skærmen, når Puk Elgård gennem otte programmer tager danskerne med rundt i landet.

Fra den 28. juni og frem til den 16. august sejler TV-vært Puk Elgård og kok Thomas Herman ud i de danske farvande og går i land på syv danske øer og en enkelt svensk.

Seerne kommer med Puk og Herman til både Strynø, Hven, Christiansø, Aarø, Endelave, Venø, Sejerø og Fejø for at opdage det liv, de mennesker og de kulinariske specialiteter, der kendetegner netop disser øer. De to værter besøger øerne i tre dage, og besøget munder ud i, at Herman kokkererer et festmåltid til øens beboere.

Undervejs bliver Puk Elgård og Thomas Herman klogere på øernes særegne historier. De møder en række øboer, både indfødte, tilflyttere og stamgæster - der med deres historie og kærlighed til stedet er med til at tegne øen, som den er i dag.

Læs mere om: