Radiovært Louise Dreisig har sagt sit job op: Det skal hun nu

Louise Dreisig

Louise Dreisig

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Efter 15 år i DR har radiovært Louise Dreisig sagt sit faste job op.

Louise Dreisig har været et kendt ansigt hos DR gennem mange år som både tv- og radiovært. Den 44-årige journalist har netop fejret 15-års jubilæum på DR, men samtidig har hun sagt op.

Det fortæller hun i et opslag på Instagram.

Sagt op efter 15 år

Tanken har længe ulmet, og nu er det for Louise Dreisig tid til at prøve noget nyt, skriver hun. 

Det sker, når hun fra den 1. oktober kaster sig ud som freelancer.

Udover sit arbejde på DR har hun brugt de seneste år på at sætte fokus på sygdommen endometriose, som hun selv har haft siden 2007.

Louise Dreisig har skrevet bogen ”Bloody Hell”, der handler om hendes eget forløb med den kroniske sygdom, og fremover vil hun gerne bruge mere tid på at tale om kvinders sundhed.

- Der er et behov for at tale om kvinders sundhed - herunder endometriose. Det kan jeg ikke kaste fra mig. Måske vil jeg skrive en bog mere, måske vil jeg holde foredrag. Nu må vi se, siger hun, og understreger, at hun ikke bliver fuldtids-forkæmper i kampen for at oplyse om sygdommen, fortæller hun til Ekstra Bladet om fremtidsplanerne og understreger samtidig, at der er et stort behov for oplysning på området. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ifølge Sundhed.dk er der 10-20 procent af kvinder i den fødedygtige alder, der har endometriose, mens 3-4 procent har brug for behandling for den smertefulde sygdom i underlivet.

Louise Dreisigs nye liv som freelancer er dog ikke et endeligt farvel til P4, hvor hun fortsat vil være at høre en gang imellem.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden