Mandag, 5. marts 2012 - af af Preben Petersen

Rasmus Bjerg og Szhirley laver julekalender

Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg.

Foto: AOP
En Grus-grevinde, en lokal sherif, tre seje børn, nisser og søstrene Mormor skal tilsammen sikre julehyggen i "Julestjerner" på DR.

"Julestjerner" er skrevet og instrueret af Michael Wikke og Steen Rasmussen. Optagelserne begyndte i november og vil være færdige midt i maj, hvor flere måneders klippearbejde venter henover sommer og efterår.

Som altid med Wikke Rasmussen får fantasien frit spil, lover DR. Der bliver sendt hilsener til Dickens, til Spielberg og til juleevangeliet, og musikken spiller. Komponeret af Poul Halberg.

Indtil videre kan DR røbe, at historien handler om stjerner, både dem i julestjernegartneriet og dem, man kan se på nattehimlen fra observatoriet. Der indgår en Grus-grevinde, en lokal sherif, tre seje børn, nisser og søstrene Mormor.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I rollerne ses blandt andre Szhirley, Caroline Henderson, Daimi, Vigga Bro, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Steen Stig Lommer og Troels Lyby. Hovedrollerne spilles af Martine Hjejle, Igor Svideniouk og Sebastian Teschemacher.

Julekalenderen produceres af Sven Clausen og optages på forskellige locations rundt omkring på Sjælland samt i studierne i TV-Byen i Søborg.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden