14. dec. 2013
Af af Malan Joensen

Remee: Kunne aldrig drømme om at stille op i X Factor

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/35860.jpg
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
X Factor-dommeren har sagt nej til mange tv-programmer, afslører han.

Magasinet Costume har interviewet X-Factor-dommeren Remee sammen med TV-kollegerne Lina Rafn og Thomas Blachman. Her afviser Remee blandt andet selv at stille op som deltager i X Factor.

- Fordi jeg ikke kan synge. Jeg kan lave en sang, jeg kan lave et hit meget bedre end så mange andre, fordi jeg har en stemme og en energi, men det er ikke nødvendigvis noget, der hører hjemme i X Factor-formatet. Og så ville jeg generelt ikke bryde mig om, at andre bestemmer, hvad jeg skal gøre, fortæller Remee.

Vil bidrage på andre måder

- Generelt prøver jeg at holde mig fra TV-shows, hvor jeg skal være deltager af nogen som helst art. Jeg synes, der er mange kendte, der deltager i alt muligt og udtaler sig om alle mulige ting, og det skal egentlig bare udfylde et rum mellem to reklameblokke. Jeg mødte Søren Fauli, som jeg i øvrigt virkelig godt kan lide – jeg synes, han er et misforstået geni på mange planer.

- Jeg mødte ham i studiet hos Go’ Aften Danmark. Jeg spurgte, hvad han lavede der, og han svarede: ”Jamen jeg er her for at sige et eller andet om et eller andet”. Det var fedt og ironisk sagt. Der er meget af den slags TV, og jeg kan bare ikke rigtig se, hvad det skal. Jeg vil gerne finde ud af, hvad jeg kan bidrage med på andre måder, tilføjer Remee til Costume.

Læs mere om: