18. feb. 2016
Af Maria Rode Olsen

Remee: Vores datter har X Factor

Remee, Kenya og Mathilde
Remee og Mathilde Gøhler med datteren Kenya.
Foto: Alex Tran
"X Factor"-dommeren Remee er i fuld gang med forberedelserne til de store liveshows, der begynder fredag den 19. februar. Men det er ikke kun på arbejdet, der er "X Factor", for det har hans lille datter, Kenya, også.

Når det første liveshow i "X Factor" starter i morgen, fredag, er det en rolig Remee, der sidder i dommerstolen.

Selv om hans rejse som dommer og mentor for gruppekategorien var hård, er han nu overbevist om, at hans grupper kan gå hele vejen.

- Jeg kan sove roligt om natten nu, griner "X Factor"-dommeren til BILLED-BLADET under et pressemøde.

Men Remees "X Factor"-eventyr slutter ikke, når han kommer hjem fra arbejde. Derhjemme venter kæresten Mathilde Gøhler og datteren Kenya på knapt seks måneder, der også begge har store talenter.

- Kenya har X Factor, det kan man ikke betvivle. Hun er bare et lille mirakel, og Mathilde har et helt fantastisk mor-talent, fortæller den stolte far og kæreste.

Inkluderer familien i arbejdet

Det kan være svært at finde tid til familien, når man har så travlt som Remee. Derfor er han glad for at kunne inkludere dem i så meget af hans arbejde som muligt.

- Jeg er så heldig at have både kontor, "X Factor"-øver, studie og lejlighed i samme bygning, så jeg har heldigvis aldrig så langt hjem, siger han og fortsætter;

- Hver gang man er væk fra den lille i et minut, vokser hun jo to centimeter. Det er utroligt.

Den lille familie har for nyligt været på et langt ophold i udlandet, hvor der var kombineret ferie og arbejde for forældrene.

- Når Mathilde arbejde, så var jeg barnepige og omvendt. Det er altid rart, når man kan gøre det sådan. Der var ingen fysiske forstyrrelser, vi kunne bare hygge og nyde solen alle tre, forklarer Remee.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: