16. feb. 2017
Af Majken Munk

Remee: X Factor er voldsomt medrivende

Remee
Remee
Foto: Martin Høien
”X Factor”-dommeren Remee har mange års erfaring i talentprogrammet og føler stadigvæk, at programmet er det hele værd.

På fredag begynder det for alvor. Siden slutningen af december sidste år har seerne kunne følge med i, hvordan de mange deltagere i ”X Factor” er blevet sorteret ned til ni solister og grupper.

De ni er nu klar til at synge live for hele Danmark, når de går på den berømte ”X Factor”-scene for første gang. Og det er ikke kun deltagerne selv, der er berørt af situationen.

- Det er altid vanvittigt spændende og grænseoverskridende. Det er nervepirrende, at det er nu lige pludselig. Nu er det alvor, og der er nogle, der ryger ud. Alt er op til de beslutninger, der bliver truffet for hver artist, og det har virkelig meget at sige. Det har alt at sige, fortæller Remee, der i denne omgang råder over solisterne over 23 år.

"X Factor" er aldrig ligegyldigt

På trods af at Remee kender programmets præmisser godt, på grund af sine mange år som dommer, er han stadig stærkt påvirket af programmet.

- Uanset hvor mange gange jeg har prøvet det, så er det et voldsomt medrivende program, både for seere, deltagere og dommere. Det er aldrig ligegyldigt, fortæller han.

Alting ændrer sig på fredag

I år har Remee haft travlt med mange andre ting, samtidig med at han har skullet finde tid til ”X Factor”. Derfor har han ingen anelse om, hvad hans meddommere byder på til liveshowet fredag den 17. februar.

- Du aner ikke, hvad de andre har lavet. Det, der er spændende, er jo altid, at der er ingen, der aner, hvad der skal ske på fredag.

- Det er kommet mere bag på mig i år, fordi jeg har været rent fokuseret på valget til dem. Vi har flyttet kontor, plus vi har fået en baby, som kræver meget mere opmærksomhed, så jeg har ikke haft lige så mange timer med deltagerne, som jeg plejer. Så det er måske meget godt timet, at jeg har nogle voksne mennesker den her gang, fortæller Remee.

LÆS MERE: Daniel fra "X Factor": Glad for at blive bekræftet

Læs mere om: