Torsdag, 19. januar 2017 - af Stine Ramlyng

Rørt Ibi Makienok: Tusind tak for al jeres støtte

Ibi Makeinok
Foto: Krestine Havemann
Nyresyge Ibi Makienok sendte rørende hilsen til danskerne i et interview i DR's Aftenshowet.
- Det er virkelig dejligt og meget rørende, at der er så stor støtte og omsorg i de danske hjem. Jeg er blown away, sagde en bevæget Ibi Makienok i et interview i DR's "Aftenshowet" torsdag.

Den nyresyge tidligere "Go'Morgen Danmark"-vært stillede op til interview sammen med stifter af foreningen "Organdonation - ja tak!" Karen Heidelbach for at sætte fokus på at få flere danskere til at tage stilling.

Ibi Makienok sætter fokus på organdonation

Onsdag kom det frem, at Ibi Makienok dagligt kæmper med bivirkningerne og konsekvenserne af den diagnose, som hun fik konstateret tilbage i 2015.

Det skete, da hun skrev et langt og meget personligt indlæg på netop Organdonation - ja tak! for at sætte fokus på, hvor vigtigt det er,  at flere danskere tager stilling til organdonation.

LÆS MERE: Alvorligt syg Ibi Makienok: Taler ud om sin hårde kamp

Ibi Makienok: Jeg er okay nu

- Jeg er okay nu. Jeg skal gå til kontroller resten af mit liv og tage nogle piller, og så sover jeg ikke så godt, men det er det mindste. Mange har det meget værre end mig, sagde Ibi Makienok og sluttede med at tale direkte til seerne:

- Jeg vil sige tusind tak for al den støtte og de pøj pøj'ere jeg har fået inde på de sociale medier. Jeg er i gang med at skrive til jer alle sammen. God bedring til jer også.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden