Fredag, 28. februar 2020 - af Marie Krakau

Rørt Kåre Quist får TV-GULD igen

Foto: Birger Storm
Glad og overrasket Kåre Quist gør det igen ved TV-GULD-festen.

Seerne elsker ham. Og igen i år er Kåre Quist blevet kåret til “Årets mandlige nyhedsvært” ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV Avisen-værten var forhindret i at være til stede ved festen, hvor hans kolleger og cremen af den danske tv-branche fredag aften er samlet på Hotel d’Angleterre i København. Han var derfor blevet overrasket tidligere på ugen med sejren og TV-GULD-statuetten. 

Det var en tydeligt rørt og overvældet Kåre Quist, der fik sig noget af en overraskelse, da BILLED-BLADETs chefredaktør, Annemette Krakau, dukkede uanmeldt op med prisen og et stort tillykke. “Det her er det største man kan opnå, hvis man er vært” sagde han i en videohilsen til alle BILLED-BLADETs læsere. “At I har stemt på mig, det kan jeg næsten ikke rigtig finde ord for. Så tak, tusinde, tusinde tak for det. Det gør kæmpe indtryk. Tak.” afsluttede han.

Sammen med Kåre Quist var også Mikael Kamber, Lasse Sjørslev og kollegerne fra TV Avisen Erkan Özden og Johannes Langkilde nomineret til prisen.

Husk, at BILLED-BLADET nr. 10 torsdag den 5. marts har et 32-siders festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlige øjeblikke.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden