Lørdag, 10. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Romantik i Den store bagedyst: Sådan blev vi kærester

Emil og Caroline
Emil og Caroline
Foto: Carsten Mol/DR
Der er romantik i luften i årets udgave af "Den store bagedyst", og nu fortæller Emil og Caroline, hvordan de kærlige følelser opstod.

I bageteltet lørdag aften leverede Emil Ussing et imponerende comeback og kreerede den ene flotte kage efter den anden. Han vandt mesterbagerforklædet og fik stor ros af dommerne for sin smukke lagkage, og som man kunne se i ”Den store bagedyst”, blev rosen kvitteret med et kys fra Caroline.

Det er der en helt særlig grund til, for 21-årige Emil og 19-årige Caroline blev kærester under optagelserne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har meget til fælles 

- Det startede under introdagene i februar engang, da alle ti deltagere for første gang mødte hinanden. Der sad Caroline og jeg tilfældigvis ved siden af hinanden. Vi snakkede sammen og tænkte ikke videre over det indtil et par uger senere, hvor vi skulle på chokoladefestival. Fire af os deltagere tog af sted sammen, og i løbet af dagen fandt Caroline og jeg ud af, vi havde meget til fælles, fortæller Emil.

- Det var ikke kærlighed ved første blik for nogen af os. Det kom stille og roligt, og til sidst var det nemt at sætte titel på, forklarer han.

Det unge, bageglade par begyndte at kalde sig for kærester i tiden mellem optagelserne til det første og andet program, og de har nu været sammen i cirka fem måneder.

  Kærester og konkurrenter 

Det vil sige, at de både var konkurrenter og kærester i bageteltet, men det var ikke nogen udfordring.

- Det var skidesjovt. Det var dejligt at have en person at støtte sig til, men bagedysten kom i første række i teltet, og så kom forholdet i anden række.

Emil og Caroline har undervejs haft stor respekt for, at de er individuelle bagere, så de har ikke udvekslet opskrifter, men de har været en god mental støtte for hinanden.

Drømmer om at flytte sammen

Til daglig bor Emil i Aarhus, hvor han læser til arkitekt, mens Caroline, som holder sabbatår, bor i Hedehusene med sin familie.

Den lange afstand er dog ikke en udfordring for kæresteparret.

- Vi har været ret heldige i forhold til, at vi er vant til det, fordi vi under optagelserne også var væk fra hinanden på ugentlig basis og øvede os. Det har ikke været så svært at overføre til nu, for det har været en naturlig del af forholdet at være væk fra hinanden. Vi har skrevet og ringet sammen, så det har ikke været træls.

- Vi har snakket om at flytte sammen, men det er stadig på idestadiet. Jeg tror gerne, jeg vil have hende til Aarhus, lyder det fra en forelsket Emil. 

Galleri: Den store bagedyst 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden