26. sep. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Ronnie fra Gift ved første blik: Sådan gik min første aften i Cecilies lejlighed

Ronnie og Cecilie fra "Gift ved første blik". 
Ronnie og Cecilie fra "Gift ved første blik".
Foto: Marianne Overaa/DR
Seerne så i aftenens afsnit af ”Gift ved første blik” at Ronnie Jørgensen og Cecilie Basnov flyttede sammen. Men én ting var anderledes end hos de andre par: Ronnie skulle nemlig tilbringe aftenen alene.

Ronnie Jørgensen og Cecilie Basnov blev smedet sammen i denne sæson af ”Gift ved første blik”. I aftenens afsnit skulle de nygifte slå pjalterne sammen, og de flyttede derfor ind i Cecilies lejlighed. Dog var deres første aften lidt anderledes end de andre par: Ronnie skulle tilbringe aftenen alene, da Cecilie skulle på arbejde.

- Det var underligt at overlade min lejlighed til ham alene. Det var mærkeligt ikke sådan at vi kunne hygge og lave aftensmad sammen. Det var da lidt ærgerligt, lyder det fra Cecilie.

Ronnie på vandpibe-café med en ven

Ronnie havde heldigvis ikke noget problem med at være alene i lejligheden, da Cecilies søde venner og familie havde pyntet hele lejligheden op. Han følte sig derfor velkommen, og fik aftenen til at gå med at rydde op - og så lige en ting til:

- En af mine kammerater kom forbi. Vi tog på vandpibe café oppe i Roskilde, og så skulle jeg ellers bare hjem. Mit vækkeur ringer kl. 05, så man har jo behov for søvn, siger Ronnie.

Parret havde selvfølgelig selv tænkt meget over, hvorvidt hverdagen ville blive med arbejdstider der ikke matchede. Ronnie arbejder fra kl. 7-15 hver dag, og Cecilie har ofte skiftende arbejdstider – typisk om aftenen. De glædede sig derfor til at se, hvorvidt hverdagen ville forløbe.

Håbefuld indflytning hos Cecilie

Cecilie og Ronnies bryllupsrejse sluttede dog ikke i lutter idyl. Parret havde en kontrovers den sidste aften, hvor nogle drinks gjorde aftenen omtåget, og ord endte ud i tårer. Dog var begge parter fortrøstningsfulde på hvad fremtiden ville bringe:

- Til trods for en dårlig aften, så var jeg ret spændt på, hvordan den normale hverdag ville blive, og se hvem han rigtigt var, fortæller Cecilie og Ronnie fortsætter:

- Jeg er ikke typen som bærer den nag, så det var klart, at jeg glædede mig til at se, hvad det ville blive til.

Om Ronnie og Cecilies kærlighed spirer, må vi vente i spænding med at se, som denne sæson af ”Gift ved første blik” udvikler sig.

Se alle deltagerne i dette års "Gift ved første blik" i galleriet herunder:

Galleri: Gift ved første blik 2018

Læs mere om: