Søndag, 1. juli 2018 - af af

Rosa fra Den store bagedyst: Sådan er mit nye liv

Rosa
Rosa Kildahl
Foto: Lars Horn
Efter at være blevet kendt for sit smittende humør og sine friske bemærkninger i "Den store bagedyst" har livet taget fart for den bageglade bedstemor.

Semifinalen i ”Den store bagedyst” blev et farvel til humørbomben Rosa – konkurrencens ældste deltager, som tog seerne med storm med sit smittende humør og kække kommentarer.

Et år er der gået, siden bagedyst-deltageren brugte al sin energi på at bage og forberede sig til kagebagedysten på DR, men det føles som flere.

Bud efter Rosa

For der er bud efter den 60-årige bedstemor. Siden sin medvirken har hun deltaget i diverse TV-programmer og reklamefilm, og hun har også fået tilbud om at komme ud og bage, men det sidste siger hun som oftest nej til.

- Jeg trængte til, at der skulle ske noget, og det er utroligt, hvad den (hendes medvirken i "Den store bagedyst", red.) har sat i gang, siger hun med et smil om tiden efter "Den store bagedyst". 

Rosa driver eget firma

Lidt bagværk er det dog blevet til, for Rosa driver sit eget firma H20 Branding, som kan fejre 10-års jubilæum i år. 

Når hun ikke har travlt med at lave fjernsyn, hygger hun sig med sin mand, Carsten, og renoverer det sommerhus, som de har overtaget fra hendes svigermor, for som Rosa selv siger: "Jeg sidder sjældent stille."

Kan I huske deltagerne i "Den store bagedyst" fra dengang, Rosa var med? Ellers er der hjælp at hente i galleriet herunder:

Galleri: Den store bagedyst 2017

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden