Lørdag, 23. december 2017 - af Lisbeth Grube

Rosa i julebagedyst: Sjovt at have min datter med

Rosa Kildahl og datteren Trine

Rosa Kildahl og datteren Trine.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Bagedystens 60-årige farmor Rosa Kildahl nyder at have datteren Trine med, når hun gør comeback på skærmen i "Den store jule- og nytårsbagedyst" lillejuleaften kl 20:30 på DR1.

Juletid er bagetid - og den 23. december kommer der turbo på bagværket i "Den store jule- og nytårsbagedyst" på DR1, når seks af årets deltagere er tilbage i teltet med hver deres gæst.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Bl.a. har 60-årige Rosa Kildahl datteren Trine på 31 år med.

- Vi er meget tætte, og det var sjovt at vise hende, hvordan det foregik. Trine og jeg har ens humor, humør og temperament. Vi ligner hinanden rigtig meget, så det kan enten gå godt eller skidt, når vi arbejder sammen, siger Rosa til BILLED-BLADET om datteren.

- Vi fordelte opgaverne mellem os, men vi var enige om, at jeg var den erfarne og skulle tage de afgørende beslutninger. Så var det så også mig, der tog skideballen, hvis det kom dertil, smiler Rosa.

Fire par i finalen

Foruden Rosa stiller Anton Dahl Grue op med moster Marlene, Jacob Hjort med vennen Casper, Nip Jakobsen med veninden Lucia, Jesper Søvndal med lillesøster Susanne og Kirsten Thur med kusinen Nadine.

Fire par går videre til finalen i ”Den store jule- og nytårsbagedyst”, som vises 29. december på DR1.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden