Rufus Gifford er tilbage på skærmen

Rufus Gifford og hans kæreste Stephen vender tilbage til skærmen. 

Rufus Gifford og hans kæreste Stephen vender tilbage til skærmen. 

Martin Høien / BILLED-BLADET
I en ny programrække på DR3 forsøger den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, at finde frem til hvem danskerne egentlig er.

Så er der godt nyt til alle de seere, som tidligere har fulgt med på DR3 i udsendelserne om den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford.

Fra den 16. oktober byder ambassadøren fra Amerika endnu engang seerne indenfor.

Når anden sæson af ”Jeg er ambassadøren fra Amerika” rammer skærmen, er fokus flyttet fra det helt nære portræt af en ambassadør, som vi oplevede i den første sæson, og over på ambassadørens møde med danskerne.

Rufus Gifford har simpelthen sat sig for at lære den danske befolkning bedre at kende og vi følger med ham på hans rejse rundt i Danmark.

- Første sæson fokuserede meget på mig og selvom jeg stadig deler ud af mit eget liv i den nye sæson, så ville jeg virkelig gerne have, at der i anden omgang kom mere fokus på Danmark. Det seneste år har været fyldt med betydningsfulde og udfordrende begivenheder, siger Rufus Gifford, som blandt andet tænker på terrorangrebet i København.

Rufus Gifford og Stephen skal giftes

På den private front er der også sket en del, og udsendelserne starter da også med en helt privat oplevelse - nemlig Rufus Giffords bryllup med sin partner, Stephen DeVincent.

Brylluppet finder faktisk først sted i den kommende weekend, så de første program bliver med helt aktuelle billeder fra den begivenhed.

- Inden jeg sagde ja til at lave en ny sæson, var jeg nødt til at spørge mig selv – og Stephen – om vi havde energi til at investere os selv i dette projekt igen. Det besluttede vi, at vi havde. Og lige som i første sæson, vil man også i de nye programmer opleve alle sider af vores liv - både succeserne og udfordringerne. Mit mål i løbet af optagelserne var at være så åben som muligt for at give seerne adgang til så meget af vores liv som muligt. Jeg føler, at vi har nået det mål. Men nu er det op til seerne at vurdere om det er lykkedes, siger Rufus Gifford.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden