Rykker til Wembley: Josefine Høgh er klar til kamp

Josefine Høgh

Josefine Høgh

Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Josefine Høgh og DR-kollegaerne er med, hvor det sker, når Danmark spiller semifinale mod England på Wembley onsdag aften.

Ikke siden 1992 har Danmark været i en EM-semifinale, og onsdag sker det igen.

Her skal Kasper Hjulmand og co. kæmpe om en plads i finalen.

Josefine Høgh er helt tæt på

Tirsdag tager det danske hold af sted mod London og Wembley, hvor kampen skal spilles, og det samme gør DR med Josefine Høgh i spidsen.

I ugevis har hun dækket slutrunden fra studiet i Fælledparken, men nu er det tid til at rykke teltpælene op for hende og kollegaerne.

- Vi skal være tæt på begivenheden, og fortsat være med til at understøtte den fællesskabsfølelse, som landsholdet giver. Vi vil bringe den helt unikke semifinalestemning hjem til seerne, og det gør vi selvfølgelig bedst ved at sende derfra, hvor begivenheden finder sted, fortæller Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sport.

DR rykker rundt

Josefine Høgh vil sende fra DR’s studie på det legendariske stadion, og her får hun selskab af Brian Laudrup, Lars Jacobsen og Thomas Frank. Samtidig vil Tina Müller og Francis Dickoh tage plads på grønsværen.

DR’s sendeflade vil se noget anderledes ud onsdag aften forud for det historiske opgør.

Allerede klokken 18.00 kan man se Aftenshowet, og efter TV Avisen kan man fra klokken 19 følge optakten til semifinalen. Den fløjtes i gang klokken 21.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden