Rytteriet-stjerne får hovedrolle i ny tv-serie

Martin Buch har haft succes med Rytteriet, men skal nu forsøge sig med hovedrolle i ny TV-serie.
Martin Buch har haft succes med Rytteriet, men skal nu forsøge sig med hovedrolle i ny TV-serie.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Martin Buch skal lokke seere til DR, når han får sin første hovedrolle i hverdagsserien "To mand frem".

Han er for alvor blevet kendt som både Erik og Fritz i tv-satie-serien "Rytteriet", men nu står den på helt nye udfordringer for skuespilleren Martin Buch. Han får nemlig sin første store hovedrolle på film.

Det sker i tv-serien ”To mand frem”, der skal sendes på DR 1 i det nye år. Den anden mand spilles af Esben Dalgaard Andersen, og det såkaldte hverdagsdrama handler om to mænd, der forsøger at få stablet en ny tilværelse på benene.

BT skriver, hvordan tv-kanalerne i øjeblikket ruster sig til krig på tv-serier. Der har aldrig været så mange danske dramaserier at vælge imellem som det kommende år, og det gælder om at vinde seernes gunst.

Ny serie om tro på vej

DR længe har siddet tungt på de gode dramaserier og har tænkt sig at fortsætte festen ved blandt andet at have fået Adam Price til at skrive på en ny TV-serie, der denne gang ikke skal handle om politik som i Borgen, men om tro. Serien har foreløbigt fået arbejdstitlen ”Herrens veje”.  

Nytårsdag begynder DRs nye søndagsserie ”Arvingerne”, der er planlagt til 18 afsnit, og som omhandler et opgør med hippiegenerationen.

Serien har blandt andre Kirsten Olesen, Jesper Christensen og Trine Dyrholm på rollelisten. Og til efteråret er DR klar med Ole Bornedals historiske dramaserie ”1964”.

DR er nu ikke alene om de store serie-planer. TV2 har allieret sig med forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, der stod bag DR-succeserne ”Taxa” og ”Krøniken”. De to har lavet TV2s første historiske dramaserie ”Badehotellet”, der får premiere efter nytår.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden