Søndag, 5. april 2020 — af Marie Krakau

Så du det? Phillip Faber dybt rørt på tv

"Morgensang med Phillip Faber"
"Morgensang med Phillip Faber"
Foto: Mikkel Suppras
Phillip Faber blev søndag rørt under dagens morgensang.

Alle der så med under søndagens "Morgensang med Phillip Faber" var vidner til et yderst rørende øjeblik, da der blev sendt et sangønske og en hilsen ind, der så ud til at gå lige i hjertet på Phillip Faber.

Phillip Faber er til dagligt chefdirigent for DR Pigekoret, og det var på vegne af hele hans kor, at sanger i koret Emilie Tallov Karlsen sendte denne hilsen:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har en lille hilsen til dig Phillip. Vi savner dig rigtig meget, og vi glæder os virkelig meget til at se dig igen. Vi savner vores vanlige mandags- og onsdagsøvere, og jeg ved, at det er noget hele Pigekoret ser frem til at få tilbage. På vegne af hele Pigekoret vil jeg gerne lhave ov til at ønske "Fald min engel" som fællessang. Jeg ved, det er en sang som betyder rigtig meget for rigtig mange mennesker, og til jer der kender den, jeg håber selvfølgelig at I vil synge med, og til jer der ikke kender den, jeg håber også, at I giver den et forsøg, for det er en virkelig fin sang.

Og Phillip Faber besvarede hans kors ønske med disse søde ord:

- Tusinde, tusinde tak for den hilsen. Og jeg kan kun sige, at jeg savner virkelig også Piegkoret i øjeblikket. Hold da op. Phillip Faber fortalte samtidig, at Pigekoret ofte synger netop "Fald min engel" til deres koncerter, og at den derfor under morgensangen ville klinge som de synger den inde i hans hoved.

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen igen

Endnu mere rørende blev det, da sangen var forbi og en tydelig rørt Phillip Faber sagde - Jeg sidder bare og tænker: Hold op hvor jeg savner lyden af Pigekoret lige nu, og jeg tror at vi er så mange, der har mennesker i vores liv, som vi savner helt vildt meget i øjeblikket og fællesskaber, som vi savner helt vildt meget. Men der er jo lys for enden af tunnellen, og jeg glæder mig til at se jer alle sammen igen bagefter.".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden