Onsdag, 18. januar 2023 - af Karina Didriksen

Så du I hus til halsen? Det skete der med Karinas hus i Gamtofte

Karina og datteren Freja fra "I hus til halsen" på DR.
Karina og datteren Freja fra "I hus til halsen" på DR. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
I afsnit 4 af DR-programmet ”I hus til halsen” fik Karina Winckler hjælp af programmets eksperter til at sælge sit hus i Gamtofte på Fyn.

Endelig var der en lykkelig slutning på DR1-programmet ”I hus til halsen”!

Efter to programmer, hvor husene ikke blev solgt, lykkedes det at finde en ny ejer til Karina Wincklers hus i den lille by Gamtofte på Fyn.

Den fynske robottekniker og hendes datter, Freja, fik hjælp af Line Franck, Søren Vester og Dennis Lindequist til at forvandle sit mørke og faldefærdige hus til en flot og lys villa.

Foto: Matias Brenø Olsson/DR

Prisen blev ændret

Karina Wincklers hus var oprindeligt udbudt til 595.000 kr. og havde været til salg i hele syv år, inden hun fik hjælp af ”I hus til halsen”-eksperterne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ejendomsmægleren Line Franck nedsatte øjeblikkeligt prisen til blot 350.000 kr., men efter den imponerende renovering hævede hun prisen til 495.000 kr.

Karina Winckler havde boet i huset i 18 år, og der havde kun været få fremvisninger i løbet af de år, huset var til salg.

En dejlig nyhed

Hun havde mistet håbet om at komme videre i sit liv. Men så skete miraklet.

Tre måneder efter, at ”I hus til halsen” blev optaget, kunne Karina Winckler fortælle den gode nyhed, at der havde været tre fremvisninger – og at huset var blevet solgt.

- Ja! Huset er solgt til prisen, og jeg har tre uger, indtil jeg skal være ude. Tusind tak til alle, der har hjulpet til, lød det fra en rørt Karina Winckler til sidst i programmet.

Foto: Matias Brenø Olsson/DR

”I hus til halsen” sendes hver onsdag kl. 20.00 på DR1.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden