Onsdag, 25. januar 2023 - af Karina Didriksen

Så du I hus til halsen? Nu er der dårligt nyt om Charlotte og Christians hus i Vejen

Christian og Charlotte Andreasen fra ”I hus til halsen”.
Christian og Charlotte Andreasen fra ”I hus til halsen”. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
I afsnit 5 af DR-programmet ”I hus til halsen” forsøgte Søren Vester og Line Franck at hjælpe ægteparret Christian og Charlotte med at sælge deres hus i Jylland.

Onsdag aften kunne seerne møde ægteparret Christian og Charlotte Andreasen i femte afsnit af DR1-programmet ”I hus til halsen”.

De har gennem fire år forsøgt at sælge deres hus i Vejen, men uden held. Derfor søgte de nu hjælp fra eksperterne Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Charlotte arbejder som pædagog og Christian som it-konsulent, og de er forældre til to piger.

Familien boede ikke længere i huset i Vejen, men var flyttet til Sjælland. Derfor stod huset tomt, og programmets boligeksperter kom på en stor opgave med at gøre boligen mere indbydende.

Huset var oprindeligt udbudt til 1.645.000 kr., men i september 2022 nedsatte Line Franck prisen til 1.495.000 kr.

Prisen er sænket igen

Da optagelserne til ”I hus til halsen” var slut, havde Christian og Charlotte et stort håb om, at der snart blev fundet en køber til deres hus. Med sådan gik det ikke.

Til sidst i programmet blev der spolet to måneder frem, og her var huset stadig på markedet.

- Hej, så sidder vi her et par måneder efter optagelserne, og huset er desværre stadig ikke solgt, sagde Charlotte, mens Christian fortsatte:

- Men der har løbende været interesse, og der har været flere fremvisninger. Vi var så heldige at have fået en underskrevet købsaftale, men de sprang desværre fra lige før fortrydelsesfristen.

Nu er der gået omkring fem måneder, siden programmet blev optaget, og desværre er der stadig dårligt nyt for Christian og Charlotte.

Det fremgår af en boligannonce hos Nybolig, at parrets 212 kvadratmeter store villa i Vejen stadig er til salg. Prisen er nu nedsat til 1.395.000 kr.

Foto: Matias Brenø Olsson/DR

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden