Onsdag, 23. december 2015 — af Lisbeth Grube

Sådan blev børnene klar til kamp i Den store julebagedyst

Sasitha Jayakumar og niecen Jesmina.
Sasitha Jayakumar og niecen Jesmina.
Foto: Carsten Mol/DR
Onsdag er der for første gang små hjælpere med i "Den store jule- og nytårsbagedyst" - og de voksne deltagere er stolte af dem.

Onsdag aften rykker juniorhjælpen ud i "Den store jule- og nytårsbagedyst" på DR1. For første gang er der børn med i bagekonkurrencen, når Liv Martine Hansen, Micki Cheng, Sasitha Jayakumar, Pernille Morthensen og Rikke Myrup Kirk har hver deres lille mesterbager med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sasitha har niecen Jesmina med, som elsker at bage.

- Børnene klarer det så fantastisk. Men det har været en udfordring, for vi skulle lære dem op i bagetid og brug af sprøjteposer på ingen tid. Jesmina var vågen til halv fire om morgenen nogle dage, fordi hun øvede sig igen og igen. Jeg er simpelthen så stolt af hende, siger Sasitha til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Vi kunne virkelig mærke kampgejsten, og børn er så dejligt optimistiske. Det kunne vi voksne lære noget af, for vi er mere hårde ved os selv, siger hun.

Tre bedste hold går videre

Også Pernille er pavestolt af sin nevø Søren:

- Men jeg tror, jeg blev lidt mosterskrap af og til. Det er noget helt andet end selv at stå med ansvaret. Nu var der pludselig en lille fyr, som blev træt, og der er grænser for, hvor meget man kan presse et barn, siger hun.

De tre bedste hold går videre til nytårsfinalen 29. december.

De fem hold i julebagedysten.
Foto: Carsten Mol/DR

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden