3. jun. 2019
Af Liz Rørsig

Sådan fejrer Johannes Langkilde sin fødselsdag

Johannes Langkilde
Johannes Langkilde.
Foto: Birger Storm
TV Avisens vært Johannes Langkilde fylder 42 år i dag mandag den 3. juni, hvor der står traditionsrig morgenvækning, musik og valgforberedelser på programmet.

Johannes Langkilde, vært på TV Avisen, fylder 42 år mandag den 3. juni 2019. Han har travlt med at forberede valgaftenen, hvor han skal være vært sammen med Stéphanie Surrugue og Ask Rostrup, men der bliver tid til familiehygge fra morgenstunden med en dejlig tradition.

Familien med flag

- Familien plejer at stå meget tidligt op, og så lader man, som om man sover for ikke at skuffe nogen. Man ligger så og venter på, at man bliver prikket til, og så står familien med flag og siger tillykke. Derefter venter et morgenbord med alle mulige typer kalorier at gå om bord i, fortæller Johannes Langkilde til BILLED-BLADET.

Spiller i Koncerthuset

- Senere på dagen skal jeg spille i DR Koncerthuset som opvarmning til ”Demokratiets aften” med partilederne i DR Byen. Det glæder jeg mig til. Og så må jeg fejre fødselsdagen endnu mere på den anden side af valget, lyder det fra fødselaren.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs det store interview med Stéphanie Surrugue og Johannes Langkilde i BILLED-BLADET nr. 23, der udkommer den 4. juni 2019.

Læs mere om: