Tirsdag, 23. juni 2020 — af Karina Didriksen

Sådan fejres sankthansaften på DR

Mads Steffensen og Mathias Hammer.
Mads Steffensen og Mathias Hammer.
Foto: DR
På sankthansaften den 23. juni sender DR en særudgave af ”Fællessang” med Mads Steffensen i spidsen.

Sankthansaften står i musikkens tegn på DR, hvor der bydes på en særudgave af det populære ”Fællessang” med de største midsommersange fra vores fælles sangskat.

Mads Steffensen står som vanligt i spidsen som programmets vært, men denne gang har han ikke Phillip Faber som medhjælper.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det bliver i stedet Mathias Hammer, der til daglig er programvært på P2 og holdkaptajn i ”Den klassiske musikquiz”, som sidder ved klaveret i DR Koncerthuset.

Kendte musikere optræder

Ifølge dr.dk får Mathias Hammer besøg i studiet af syngende gæster som Dorthe Gerlach, Silas Holst og Julie Steincke samt DR Juniorkoret.

Derudover bliver der sunget danske klassikere fra forskellige haver rundt om i Danmark, og den del står blandt andre Kurt Ravn, Michael Carøe og Erann DD for.

Jørgen Thorup, Michael Hardinger og Kim Daugaard fra Shu-bi-dua skal synge deres egen udgave af sankthans-hittet ”Midsommersangen”, og båltalen bliver holdt af Peter Mygind.

”Fællessang – Sankthans” bliver sendt på DR1 tirsdag den 23. juni kl. 20.00-21.00. Efterfølgende er der ”Fællessang og båltale – Sankthans” kl. 21.25 på DR1.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden