Sådan fejres sankthansaften på DR

Mads Steffensen og Mathias Hammer.

Mads Steffensen og Mathias Hammer.

Foto: DR
På sankthansaften den 23. juni sender DR en særudgave af ”Fællessang” med Mads Steffensen i spidsen.

Sankthansaften står i musikkens tegn på DR, hvor der bydes på en særudgave af det populære ”Fællessang” med de største midsommersange fra vores fælles sangskat.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Mads Steffensen står som vanligt i spidsen som programmets vært, men denne gang har han ikke Phillip Faber som medhjælper.

Det bliver i stedet Mathias Hammer, der til daglig er programvært på P2 og holdkaptajn i ”Den klassiske musikquiz”, som sidder ved klaveret i DR Koncerthuset.

Kendte musikere optræder

Ifølge dr.dk får Mathias Hammer besøg i studiet af syngende gæster som Dorthe Gerlach, Silas Holst og Julie Steincke samt DR Juniorkoret.

Derudover bliver der sunget danske klassikere fra forskellige haver rundt om i Danmark, og den del står blandt andre Kurt Ravn, Michael Carøe og Erann DD for.

Jørgen Thorup, Michael Hardinger og Kim Daugaard fra Shu-bi-dua skal synge deres egen udgave af sankthans-hittet ”Midsommersangen”, og båltalen bliver holdt af Peter Mygind.

”Fællessang – Sankthans” bliver sendt på DR1 tirsdag den 23. juni kl. 20.00-21.00. Efterfølgende er der ”Fællessang og båltale – Sankthans” kl. 21.25 på DR1. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden