Fredag, 6. december 2019 - af af Stine Ramlyng og Lisbeth Grube

Sådan går det alle bagedyst-vinderne i dag

I lørdags blev Frederikke kåret som vinder af "Den store bagedyst 2019", og dermed sluttede hun sig til en helt særlig flok af dygtige håndværkere. Men hvordan er det gået de andre vindere?

For nogle har trofæet ændret deres liv markant, for andre er alt - næsten - ved det samme. 

Tobias Hamann snuppede sejren med vilde værker og eksotiske ingredienser i 2014. Siden har han lavet flere tv-programmer om mad og bagning – og nu vender Tobias tilbage på skærmen. Det sker i selskab med værten fra ”Den store bagedyst”.

– Jeg har lige optaget et juleprogram med Timm Vladimir. Det blev optaget hjemme i hans lejlighed, hvor jeg giver ham en udfordring i det salte køkken, og han giver mig en dessert-udfordring. Det var hyggeligt og vildt sjovt, fortæller Tobias om DR-programmet, som sendes 11. december og i et andet afsnit har bagedyst-Rosa som gæst.

Før og efter Den store bagedyst 

– For mig er der en tidsregning, før og efter at jeg vandt bagedysten, siger Tobias, der også er i gang med at skrive en bog om at fravælge den slagne vej.

– Jeg har også været til møder med Peter Aalbæk om et Zentropa-projekt. Det handler om bagning og hypnose, fortæller Tobias i denne uges BILLED-BLADET.

Bagedystens yngste vinder nogensinde

For dystens - og verdens - yngste bagedystvinder, Emil Obel, er bagningen stadig et fritidsjob, for han går i 3.g og bliver student til sommer. 

- Men jeg får nogle sjove job og arbejder på min første kagebog, som kommer til juni, fortæller den glade gut.

Læs meget mere i denne uges BILLED-BLADET om, hvor kostumedesigneren Andrea, tandlægen Sune, arkitekten Annemette Voss, pædagogen Liv Martine og "Den store bagedyst"s aller første vinder Nana Sefeld er i dag, og hvad de beskæftiger sig med.

Få et gensyn med alle vinderne i galleriet i toppen af denne artikel. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden