Tirsdag, 26. april 2022 — af Lene Skriver Bak

Særlig royal hæder til Phillip Faber: Jeg er så utroligt glad og stolt

Phillip Faber.
Phillip Faber.
Arkivfoto: Hanne Juul
Phillip Faber, der blev landskendt, da han sang for til fællessang under coronapandemien, har fået et stor, royal æresbevisning, der gør ham både stolt og glad.

Den folkekære dirigent for DRs Pigekor, Phillip Faber, blev mandag overrasket på sin arbejdsplads.

DRs kulturdirektør, Henrik Bo Nielsen, kom nemlig forbi med en helt særlig hædersbevisning; Ridderkorset.

- I dag har jeg fået ridderkorset! Jeg er så utroligt glad og stolt, fortæller Phillip Faber selv i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den stolte chefdirigent vil dog gerne dele hæderen og sender en kærlig hilsen til lederen for DR Pigekoret og DR Korskolen, Anne Karine Prip.

- Jeg fik det overrakt af DRs kulturdirektør ved en lille ceremoni, hvor også min kære kollega Anne Karine Prip var tilstede. Hun står bag sådan cirka alt godt, jeg har gjort på DR de sidste ni år og burde have et endnu større ridderkors!

Phillip Faber er, udover chefdirigent hos pigekoret, også vært på Den Klassiske Musikquiz på DR, ligesom han komponerer musik og holder foredrag landet over.

Han har siden 2016 været optaget i Kraks Blå Bog og er privat gift med operainstruktøren Selma Morgelard Faber, som han har sønnen August med.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden