Sang for sin søster: Emilie vinder MGP

Emilie, vinder af MPG 2021.

Emilie, vinder af MPG 2021.

Foto: Agnete Schlichtkrull / DR
Vinderen af MGP er fundet!

Det blev 11-årige Emilie fra Silkeborg, der med sangen "Ikke som de andre piger" løb med sejren ved dette års MGP-fest. Sangen er en kærlighedserklæring til hendes storesøster, der er handicappet.

De super seje MGP-deltagere gav den gas på scenen i DRs Studie 5, og sørgede for fest, farver og masser af glæde, der nåede helt ud i de danske stuer. 

MGP-værtsdebutanten Anna Lin og den garvede Jacob Riising styrede løjerne og blev først i programmet ringet op af statsminister Mette Frederiksen, der ønskede alle et godt show. 

Det blev yderst tæt i Superfinalen mellem de tre superfinalister. Superbrothers endte på tredjepladsen, Tinke & the Winkies fik andenpladsen mens Emilie fik overrakt MGP-trofæet af sidste års vinder Liva.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Et historisk show

Det var en noget anden MGP-oplevelse både seere og deltagere blev budt på i år sammenlignet med året forinden, der løb af stablen lige før covid-19 restriktionerne blev indført og endte med bl.a. at tvinge de voksnes Melodi Grand Prix til at foregå uden publikum blot en uge senere. Begge shows blev sidste år afholdt i Royal Arena - MGP foran hele 12.000 publikummer. 

MGP 2021 vil gå over i historien, som det første uden publikum i studiet.

Helt publikumsløst blev det historiske show dog ikke. Et virtuelt publikum beklædte flere gange væggene i Studie 5 for at sende god energi mod deltagerne. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden