10. aug. 2017
Af Laura Dalgård Hansen

Sanne Salomonsen bliver ny X Factor-dommer

X Factor-dommere afsløret
Foto: DR
Sanne Salomonsen skal for første gang prøve kræfter som "X factor-dommer". Hun får selskab af de to erfarne herrer, Remee og Thomas Blachman.

På et pressemøde torsdag eftermiddag blev det afsløret, hvem der skal sidde bag dommerbordet, når "X Factor" vender tilbage til nytår.

For henholdsvis 7. og 10. gang skal Remee og Blachman sige ja og nej tak til håbefulde sangtalenter, når 11. sæson begynder.

Men denne gang får de hjælp af en ny dommer, når de sammen skal finde Danmarks næste sangstjerne.

Det er hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen, som overtager dommerstolen efter Mette Lindberg.

Spændt på nye udfordringer

Sanne Salomonsen har sagt ja til "X Factor", fordi hun godt kan lide nye udfordringer, og fordi hun godt kan lide at lære en masse nyt.

Og den erfarne sangerinde glæder sig da også til at komme i gang, så hun kan finde ud af, hvad det er, hun har sagt ja til.

- Det eneste jeg ved, er, at jeg går ind og er mig selv 100 procent. Jeg går ind og er Sanne. Det, vil jeg håbe, er det rigtige – for jeg kan ikke finde ud af andet, fortæller Sanne Salomonsen til BILLED-BLADET.

Et bramfrit livstykke

At Sanne Salomonsen er sig selv er der helt sikkert mange, der er glade for.

Og især den erfarne dommer, Thomas Blachman, ser frem til at have Sanne med ved dommerbordet.

- Jeg glæder mig personligt meget til at sidde ved siden af Sanne. Hun er et bramfrit livstykke, som kæfter op, og det elsker jeg. For det får mig selv til at føle mig mere fri, siger den erfarne dommer.

Nye kræfter bag dommerbordet

"X Factor" har i de sidste mange år været en fast tilbagevendende begivenhed, men selv om ti sæsoner allerede er rullet over skærmen, så kan man godt glæde sig til den nye sæson.

- Der kommer en ny vurderingskraft med en helt speciel livserfaring. Det er en stor kraft, der kommer ind. Det, synes jeg, er en fantastisk gave til programmet, fortæller Remee om Sanne Salomonsen, som han ser frem til at få med på holdet.

Og Sanne Salomonsen er klar til at gøre en stor indsats for at hjælpe Danmarks nye stjerner på vej.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, men jeg ved, at man ikke skal love dem noget. Jeg kan kun sende dem så godt på vej, som jeg kan, siger hun.

Læs mere om: