25. mar. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Sanne Salomonsen om kommende genforening: Dejligt at stå med sine veninder igen

Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Anne Linnet. 1980
Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Anne Linnet. 1980
Foto: Ritzau Scanpix
Sanne Salomonsen glæder sig over, at hun om godt et år igen skal stå på scenen med sine gode veninder Anne Linnet og Lis Sørensen.

Jublen var stor, da det tidligere på ugen blev annonceret, at Sanne Salomonsen sammen med Anne Linnet og Lis Sørensen skal på tour sammen til næste år.

Og efter fredagens ”X Factor”-show løftede Sanne Salomonsen sløret for den kommende reunion, der er opstået i kølvandet på dokumentarserien ”Anne, Sanne og Lis”, som blev sendt på DR.

Sanne Salomonsen: Vi er blevet lækkergamle

- Vi blev tilbudt at lave nogle koncerter, og jeg har lige siden, vi lavede den dokumentar, tænkt, gud ved, hvordan vi ville lyde, hvis vi sang sammen i dag. Det er så mange år siden, og vi er blevet halvgamle i mellemtiden. Lækkergamle som jeg siger, smiler ”X Factor”-dommeren.

Det er efterhånden rigtig mange år siden, at de sidst stod på scenen sammen, og Sanne Salomonsen glæder sig til, at de igen skal få publikum til at synge med på deres utallige hits.

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Tredobbelt power

- Det bliver så dejligt at komme ud at stå med sine veninder igen. Når man er en solist, står man altid alene, men her står vi tre veninder sammen. Tre voksne kvinder. Det giver sådan en tredobbelt power, som jeg synes er fed, fortæller Sanne Salomonsen.

Man kan høre eller genhøre Anne, Sanne og Lis til maj næste år, men hvis man ikke kan vente helt så længe med at høre Sanne Salomonsen, kan man allerede i efteråret opleve hende på en akustisk tour.

Læs mere om: