26. mar. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Sarah fejrede sejren med kæresten Frederikke

Sarah med kæresten Frederikke - trods hele X Factor-hurlumhejet, har de to kun øjne for hinanden.
Sarah med kæresten Frederikke - trods hele X Factor-hurlumhejet, har de to kun øjne for hinanden.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Hun er Danmarks nykårede X Factor-vinder, men hun glemmer ikke kæresten

15-årige Sarah glemte ikke kæresten Frederikke til afterpartiet. Frederikke fik både smækkys og masser af opmærksomhed fra den nykårede X Factor-vinder.

Selv ikke det kæmpe mediehurlumhej og det faktum, at hun lige var blevet hyldet af over 40.000 mennesker i Parken som vinder af X Factor 2011 kunne rokke ved 15-årige Sarahs fokus til afterparty på Park Café. Her var det hverken journalisterne eller fotografernes blitzlys, der fik den 15-årige X Factor-vinders opmærksomhed.

Næ, det var kæresten Frederikke. De forelskede piger kunne næsten ikke stoppe med at kysse.

- Sammen med min familie har Frederikke været min allerstørste støtte i min X Factor-rejse. Vi har ikke haft så meget tid sammen, men hun har virkelig været der for mig.

Trods varmen på Park Café beholdt Frederikke sin sorte strikhue på. Ligesom hun har gjort alle de gange hun har været med i studiet.

- Det er min lykkehue - og se den virkede, grinede den kønne pige og fortalte til BILLED-BLADET:

- Sarah er min første pigekæreste - jeg har kun haft drengekærester før, men jeg er bare SÅ forelsket - og så kysser SARAH fantastisk!

Det vrimlede med familiemedlemmer, andre deltagere fra denne sæson og fra tidligere sæsoner til festen, hvor de tre finalister igen fyrede den af fra scenen.

Og da Sarah gik på med sit Lady Gaga nummer "Pokerface" kom der liv på dansegulvet. Ikke mindst X Factor-værten Lise Rønne gav den gas.

- De sidste timer har jeg bare talt ned til min gin-tonicfest. Otte timer, syv timer, seks timer ...grinede den feststemte X Factor-vært.

Og den glædelige nyheds i afskeden med X Factor 2011 er - der kommer en sæson mere i 2012!

Det har selveste underholdnings-redaktør Jan Lagermand Lundme lovet.

Læs mere om: