Fredag, 26. februar 2016 — af af Maria Rode Olsen

Sarah Glerup ude af X Factor

Sarah Glerup 
Sarah Glerup
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Det blev 30-årige Sarah Glerup, der efter sin anden gang i farezonen måtte sige farvel til "X Factor".

De otte deltagere sang sig smukt igennem aftenens liveshow, men som altid skulle der siges farvel til en af de dygtige sangere.

Efter en spændende omgang i farezonen, hvor drengene i The Competition og Sarah Glerup konkurrerede mod hinanden, var det op til dommerne at vælge, hvem der skulle gå videre til næste uge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Desværre blev det sidste "X Factor"-program for Sarah Glerup.

X Factor-dommer: Du er stærk, Sarah

Det var Sarah Glerups anden gang i ”X Factor”-farezonen, og i aften havde hun valgt at synge ”Enjoy the silence” som nummeret, der skulle redde hendes tid i ”X Factor”.

- Jeg har fået lov til at synge fire gange på to liveshows, så har jeg fået bevist, at man sagtens kan synge med en respirator, sagde Sarah Glerup, da hun røg i farezonen for anden gang.

Drengene i The Competition havde valgt at rocke til sangen ”Rollercoaster” som deres save me-sang, og det var ikke et tilfældigt sangvalg.

- Hvis det skulle være den sidste gang, så skulle det være med det her nummer, fortalte Kristoffer Kornum.

- Hele vores venskab er bygget op på et fundament af den her type musik, så det var super fedt at få lov til at performe også, tilføjede Theis Olesen.

Den afgørende stemme kom fra dommeren Mette Lindberg efter Remee og Thomas Blachman hver havde sendt deres egne deltagere videre i showet.

- Sarah du har virkelig god smag. Du er stærk, du stiller dig op, du taler i front med de ting, du har på sinde. Du stråler, og du har en ro. Det er enestående, sagde Mette Lindberg inden hun sendte Sarah Glerup ud af "X Factor".

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden