Fredag, 18. december 2015 — af Karina Didriksen

Sarah Juel Werner fra Absalons hemmelighed: Har fundet kærligheden

Sarah Juel Werner.
Sarah Juel Werner.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Sarah Juel Werner, der kan opleves i DR’s julekalender, fandt en kæreste, da hun var i New York i sommerferien.

Sarah Juel Werner var kun 14 år gammel, da hun i 2006 blev kendt som pigen Cecilie i julekalenderen ”Absalons hemmelighed”.

I december genudsender DR1 den populære familiejulekalender, og den i dag 23-årige skuespiller er i løbet af 2015 både kommet ind på sit drømmestudie, Skuespillerskolen i Odense, og har fundet kærligheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sarah Juel Werner tog i sommer et skuespillerkursus i New York, og det var her, at hun forelskede sig i den to år ældre Ari Alexander, der også er skuespiller.

Sarah Juel Werner om kæresten

- Vi var de eneste danskere på holdet og kendte ikke hinanden i forvejen. Vi startede med at blive venner først, og så blev vi meget gode venner på et tidspunkt, fortæller en glad Sarah Juel Werner til BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hendes kæreste har blandt andet medvirket i filmen ”9. april”, og den unge skuespiller har også selv flere film på cv’et, blandt andet ”To verdener” og ”En chance til”.

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse et interview med Sarah Juel Werner, hvor hun både fortæller om sin nye kæreste og den store drøm, der er gået i opfyldelse.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden