Torsdag, 20. april 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Se billederne af Alene i vildmark-deltageren: Jesper Westmark arbejdede for superstjerner og topmodeller

Jesper Westmark
Jesper Westmark
Foto: DR
Jesper Westmark fra "Alene i vildmarken" har en fortid som hår- og makeupartist, og han har arbejdet sammen med alverdens superstjerner. I dag har han lagt sit liv fuldstændig om.

De seneste uger har man kunnet følge Jesper Westmark, som har været på endnu en tur alene i vildmarken.

Til daglig er han shaman og meditationstræner, og undervejs i programmet har det været tydeligt, at det mentale velvære har været vigtigt for ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jesper Westmark er i dag 52 år, og i mange år var hans liv markant anderledes, end det han lever i dag. Hvad man måske ikke lige tænker, når man ser ham i ”Alene i vildmarken”, er, at han faktisk har en fortid som hår- og makeupartist, og at den karriere førte til, at han har arbejdet sammen med alverdens superstjerner.

- Jeg arbejdede med mange musikere og topmodeller i Danmark og udlandet, har Jesper Westmark tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Karrieren begyndte, da han som 17-årig kom i frisørlære i Hjørring, og derfra arbejdede han sig op. Han har været med til at sørge for, at blandt andre Reneé Toft Simonsen, Helena Christensen, Cindy Crawford, Heidi Klum, Aqua og DAD kom til at se endnu flottere ud.

- Det liv, der fulgte med, var også lidt crazy, men det passede meget godt til mig på det tidspunkt. Jeg havde mere lyst til at være ham, der stak af og var vild og sjov ligesom alle andre. Men der gik en alvor op for mig på et tidspunkt, hvor jeg var nødt til at komme tilbage til den, jeg er. Og så overgav jeg mig til det, har Jesper Westmark tidligere fortalt om sit karriereskifte.

Jesper Westmark sammen med Cindy Crawford
Jesper Westmark sammen med Cindy Crawford
Foto: Privat
Jesper Westmark sammen med Lene Nystrøm fra AQUA.
Jesper Westmark sammen med Lene Nystrøm fra AQUA.
Foto: Privat

Jesper Westmark forlod modebranchen for knap 20 år siden.

- Der var nogle år, hvor jeg lige skulle lande efter at have flygtet så meget fra mig selv i så lang tid. Men det har også givet mig en enorm råstyrke, at jeg har prøvet både at miste den, jeg var, og også finde tilbage til mig selv igen.

Jesper Westmark
Jesper Westmark
Foto: DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden