SE BILLEDERNE: Bagedystvenner til dåbsfest

Liv Martine Hansen, Micki Cheng og Line Kilsgaard.

Liv Martine Hansen, Micki Cheng og Line Kilsgaard.

Foto: PRIVAT
Liv Martine og Micki var med, da bagedystveninden Line fik sin søn døbt. Og naturligvis blev den lille bagedyst-baby fejret med kage.

”Den store bagedyst” leverer lækre kager på TV – og venskaber, når kameraerne slukkes. Således var tre af sidste års bagedyst-deltagere samlet til barnedåb i Aalborg søndag.

Line Kilsgaard og kæresten Martin fik deres lille søn på to måneder døbt Oskar, og blandt de 60 gæster var Liv Martine Hansen og Micki Cheng.

- Vi er jo blevet virkelig gode venner. De har fulgt mig gennem min graviditet. De synes, Oskar er så fantastisk. Liv har været rørt til tårer flere gange - det er nok vores allesammens lille mirakel, fortæller Line til BILLED-BLADET, som har fået lov til at vise disse skønne dåbsfotos.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Foto: Privat

Dåbsfesten blev holdt på Deli Marché i Aalborg i hyggelige omgivelser og med lækker brunch. Og Line havde fået Liv Martine til at gå i køkkenet og kreere dåbskagen. Kagen bestod af nøddekaramelbunde og en syrlig limemousse. Pynten var krystalliseret hvid chokolade og en masse marengskys.

- Den smagte himmelsk, fortæller Line Kilsgaard.

LÆS MERE: Timm Vladimir aflyser skilsmisse

Foto: Privat

Line Kilsgaard og kæresten Martin.

Line Kilsgaard og kæresten Martin.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden