SE BILLEDERNE: Bonderøven fejrer jul

Bonderøven

Bonderøven

Foto: DR
Juleforberedelserne er i gang for familien Erichsen med farmand Frank ved roret - ham, som seerne bedst kender som Bonderøven.

På Kastaniegården er Bonderøven og hans familie i fuld gang med juleforberedelserne. Konen Theresa og deres to børn, Johan og Alma, hjælper naturligvis også lystigt til med forberedelserne til glædens aften. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Der er mange opgaver, når gården skal gøres klar til jul. Bonderøven Frank Erichsen skal blandt andet lave leverpostej med hjemmesyltede rødbeder til julefrokostbordet.. 

Sønnen Johan tørrer æbleringe

Parrets yngste, datteren Alma, kan se frem til at få en værktøjskasse lavet af en brugt vinkasse, men Alma må også arbejde lidt, for at hun og familien kan nyde en lækker julefrokost. Hun skal nemlig kalke inden døre i stuehuset, før det er klar til gæster. Sønnen Johan hjælper sin far med at tørre æbleringe på et nøje udtænkt og selvfølgelig selvbygget tørrestativ.

Seerne kan mærke julestemningen brede sig når ”Bonderøven - jul” vises på DR1 kl. 20.30, men først er der en forsmag på Kastaniegårdens julehygge i galleriet nedenfor. 

LÆS MERE: Bonderøvens hustru om familiens livsstil: - Vi er ikke ekstreme

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden