SE BILLEDERNE: Din guide til Julefeber på DR1

Den 1. december er der premiere på DR-julekalenderen ”Julefeber”. I galleriet herover kan du få det store overblik over alle skuespillere og deres karakterer.

Så er december skudt i gang, og tirsdag den 1. december kan de juleglade danskere glæde sig til at se årets nye, store julekalender på DR1 med titlen ”Julefeber”.

Der er både store stjerner og unge stjernefrø på rollelisten, og blandt de kendte skuespillere er Bodil Jørgensen, Peter Frödin, Maibritt Saerens og Joachim Fjeldstrup.

Giv BILLED-BLADET i julegave – det er nemtKlik og læs hvordan!

”Julefeber” foregår på Det Kongelige Teater, hvor 13-årige Bjørn flytter ind på loftet sammen med sin far og lillesøster, fordi familien har økonomiske problemer.

Magi, kærlighed og venskab

På Det Kongelige Teater møder Bjørn den unge balletpige Frede, men han har det ikke nemt, for hans krop driller, og han vil bare gerne være en helt normal dreng.  

Årets julekalender tager seerne med på en december-rejse, hvor venskab og kærlighed spirer i takt med, at magien tager over, julefeberen raser, og hjælpere og modstandere lurer i kulissen.

Vi har lavet en guide til ”Julefeber”, hvor du kan få det store overblik over alle karaktererne og de skuespillere, som spiller rollerne. Se galleriet øverst i artiklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden