13. dec. 2016
Af Majken Munk

SE BILLEDERNE: Flotte Janus fra Den anden verden

Jacob August Ottensten
Jacob August Ottensten
Foto: Birger Storm
Den unge skuespiller Jacob August Ottensten er aktuel som Janus i ”Den anden verden”. Jonas er den unge fyr, som tvillingesøstrene Anna og Sara begge er vilde med.

Jacob August Ottensten spiller Jonas i ”Den anden verden”. Faktisk er han modsætningen til Andreas Jessens eventyr-prins, da han er virkelighedens drømmeprins. De to hovedpersoner Anna og Sara har I hvert fald kæmpet om hans opmærksomhed. For ham har rollen som Janus haft stor betydning.

- Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse at spille med i julekalenderen. Det er det største, jeg har været med. Jeg kunne hente meget fra mit eget liv til min karakter. Ligesom Janus er jeg ikke genert, hvad angår piger, og jeg spiller også teater, fortæller Jacob August Ottensten.

Jacob August Ottensten vil lave film

Selv er Jacob August Ottensten en helt almindelig 18-årig fyr, der netop er begyndt på sidste år i gymnasiet.

- Jeg går i 3.g nu, og jeg vil rigtig gerne arbejde med film. Om det skal være som skuespiller eller noget andet, ved jeg ikke endnu, men jeg er meget fascineret af filmproduktion. I 7. klasse begyndte jeg selv at klippe små videoer, og det, syntes jeg, var hylende morsomt, fortæller han.

Tidligere har den unge skuespiller spillet med i TV3-serien ”Lulu og Leon”, hvor han spillede de to hovedrollers søn. Igen er han blevet forenet med Lars Brygmann, som dengang spillede hans far, som i ”Den anden verden” spiller scenografen Phillip, der arbejder på Det gyldne teater.

LÆS MERE: "Den anden verden": Mød de to tvillingesøstre fra julekalenderen

GALLERI: De to drømmeprinser fra Den anden verden

Læs mere om: