24. apr. 2016
Af Stine Schou

SE BILLEDERNE: Her er Susanne Biers store stjerne

Instruktør Susanne Biers nye britiske spion-TV-stjerne Tom Hiddleston har indtaget skærmen på DR1 i ”Natportieren”.
I rollen som den tidligere soldat Jonathan Pine i Susanne Biers spionserie ”Natportieren”, der lige nu sendes på DR1 om søndagen, ses britiske Tom Hiddleston. Han er kendt for roller i film som ”The Avengers” og ”Thor” men markerer sig nu i hovedrollen i TV-serien, der bygger på John Le Carrés spionroman. Serien, der har været vist med stor succes på BBC, sendes i seks afsnit, og Susanne Bier har fastslået, at hendes rolle som instruktør på fortællingen har været en drømmetjans.

Tom Hiddleston er måske den næste agent 007

Rollen har desuden fået mange til at spå 35-årige Tom Hiddleston til at blive den næste James Bond, hvis Daniel Craig ikke ønsker at fortsætte i rollen. Det er nemlig endnu ikke blevet officielt bekræftet, at det ikke bliver Daniel Craig, der har rollen som agent 007 næste gang. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til! Den næste Bond-film ventes desuden tidligst i biografen i 2018 eller 2019, og her vil Daniel Craig være rundet de 50 år.

Ikke mere "Natportieren"

Til gengæld har Tom Hiddleston afkræftet, at der skulle blive endnu en sæson af ”Natportieren”, da han mener, at historien er blevet fortalt til ende. Privat er Tom Hiddleston blevet kædet sammen med den 27-årige skuespiller og sanger Elizabeth Olsen og i denne tid er han på filmoptagelser i Vietnam, hvor han har fået rollen som endnu en handlekraftig actionhelt. Se billederne af Tom Hiddleston i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: