1. aug. 2017
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Anne Glad viser maven frem

Anne Glad
Anne Glad
Foto: Birger Storm
Livstilseksperten fra "Kender du typen?" Anne Glad er gravid i ottende måned, og det er nu efterhånden tydeligt at se, at der snart kommer en lille ny til verden.

Den 45-årige TV-vært Anne Glad venter sit første barn med kæresten Kim Vagn Wagner, og det kan nu efterhånden tydeligt ses.

Hun har holdt en lang sommerferie udenlands og sætter nu snart kursen hjem mod Danmark, hvor fødeafdelingen snart venter.

- Tak for en smuk sommer Mallorca, København, Ligurien, Nice. Ikke flere flyture til dunken herefter, skriver Anne Glad på Instagram.

Forholdet er gået stærkt

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Anne Glad med sin runde, struttende mave i en hvid kjole og et smukt landskab i baggrunden.

Anne Glad mødte sin kæreste for tre år siden, og siden er det gået stærkt, for der var ingen tvivl om, at Kim Vagn Wagner ønskede en familie.

Efterfølgende har livsstilseksperten dog afsløret, at graviditeten ikke var helt planlagt men kom som en lille overraskelse.

Familiens skema skal gå op

Under optagelserne til ”Kender du typen?” til efteråret er det så meningen, at Anne Glad og hendes kæreste tager babyen med.

Når Kim Vagn Wagner så skal spille koncert, vil Anne Glad tage med ham, så familiens skema kan gå op i en højere enhed.

Det er nu meningen, at der skal indrettes et børneværelse i den lejlighed, som Anne Glad og hendes kæreste bor i i centrum af København.

Læs mere om: