2. sep. 2018
Af Lisbeth Grube

SE BILLEDET: Erkan Özdens vilde forvandling

Erkan Özden og hans hustru Züleyha.
Erkan Özden og hans hustru Züleyha.
Foto: Birger Storm
TV Avisens Erkan Özden har været på orlov - og luftede et skægt look, da han var tilbage på arbejdet.

Erkan Özden er altid knivskarp, når han toner frem og serverer dagens nyheder i TV Avisen på DR1. De seneste tre måneder har Erkan dog været væk fra nyhedsstolen - og han luftede et noget anderledes look, da han igen landede på redaktionen.

Nyhedsværtens imponerende fuldskæg kaldte på en sjov forvandling hos DR-stylisten, og BILLED-BLADET har fået lov til at vise Erkans skægge Instagram-foto, som blev knipset, inden det kække moustache var fortid.

Erkan er tilbage efter næsten tre måneder med kombineret sommerferie og orlov.

- Jeg har sat vores hus i stand og har knoklet så hårdt at det stadig snurrer i fingrene. Aldrig i mit liv har jeg tilbragt så meget tid i byggemarkeder, på mørtel, fugemasse og meget mere. Der har dog også været tid til lidt ferie med familien. En campingtur til Sverige og kør-selv-ferie til Berlin. Sommervejret har jo været fantastisk, og det har været pragtfuldt at fordybe sig i praktiske og meget håndgribelige opgaver. På min egen måde har jeg fået slappet af, i hvert fald mentalt, fortæller Erkan til BILLED-BLADET.

Tæt på familien

Nyhedsværten er gift med Züleyha, og de har sammen to børn.

- Vi har været så meget sammen som familie, og pludselig blev jeg helt øm om hjertet ved ungernes skolestart. Nu kan jeg slet ikke undvære dem mere end en arbejdsdag. Det er vist prisen for at være til stede for alvor, fortæller Erkan.

Han glæder sig dog meget over at være tilbage på TV Avisen og skoleprojektet Sandhedens Tjeneste, hvor han møder børn og unge om kildekritik og digital dannelse.

Læs mere om: