28. apr. 2020
Af Liz Rørsig

Se billedet: Johannes Langkildes uheld

Johannes Langkilde
Johannes Langkilde.
Foto: Birger Storm
Johannes Langkilde, vært på TV Avisen, er lidt af en handyman, men da han forleden skulle skifte sengetøj, gik det galt.

TV Avisens vært Johannes Langkilde er en dygtig handyman og styrer behændigt sav og hammer. Men forleden fik han en skade, da han skulle noget så fredeligt som at skifte sengetøj. Et smæld lød fra ringfingeren på højre hånd, da lagenet skulle på.

På skadestuen

- Det yderste led dinglede, og jeg tænkte, at det var gået af led, fortæller Johannes Langkilde til BILLED-BLADET.

- Jeg prøvede at få det på plads uden held, og herefter ringede jeg til min far, som er læge. Han fortalte, at det nok var strækkesenen, der var knækket, og samme besked fik jeg på skadestuen. Jeg havde fået det, man kalder en dropfinger, siger DR1-værten. Han skal nu have en skinne på, hvilket også kan ses på skærmen, i de kommende seks til otte uger.

Fortsætter som handyman

- Det er helt grotesk, at noget så banalt som et lagenskift skulle forårsage denne skade i betragtning af, hvad jeg ellers laver og svinger af værktøj som båndsav og andet godt. Men det holder mig ikke tilbage, siger Johannes Langkilde, der ufortrødent fortsætter som handyman. Se fotoet af Johannes Langkilde og hans finger her:

Johannes Langkilde
Johannes Langkilde.
Foto: Privat

Læs mere om: