2. nov. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Kåre Quists søn fik hjemmebagt gave

Kåre Quist, Tine Røgind og Carl Quist
Kåre Quist, Tine Røgind og Carl Quist.
Foto: Lars H. Laursen
Første dag i børnehaven bød på en fin overraskelse for Kåre Quists søn Carl Quist, der kom hjem med en hjemmebagt bolle.

Den 45-årige TV Avisen-vært Kåre Quists treårige søn, Carl Quist, blev i den grad begavet, da han havde første dag i børnehaven.

Den lille dreng kom nemlig hjem med en hjemmebagt bolle, som han havde fået foræret, og det anså Kåre Quist som en god start.

- Første dag i børnehaven og allerede en hjemmebagt bolle i hånden! Det begynder godt…, skriver Kåre Quist i sin opdatering.

Kåre Quist stolt af sin søn

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses lille Carl Quist med en stor bolle i hånden, der er prydet med orange glasur.

Det må formodes, at bollen er pyntet med den farve i anledningen af Halloween-højtiden, som netop er overstået.

Det er da også tydeligt, at Kåre Quist har god grund til at være stolt af lille Carl Quist, som han har sammen med hustruen, TV-vært Tine Røgind.

Carl Quist har fået bøger

Han er tydeligvis på vej til at blive en stor dreng, der om nogle år kan se frem til at starte i skole. Det er nok heller ikke usandsynligt, at han kan se frem til en lovende fremtid, eftersom både mor og far har gjort fine karrierer i mediebranchen.

Læs mere om: