SE BILLEDET: Kan du kende Bedrag-skuespilleren?

Lucas Hansen

Lucas Hansen

Foto: Privat
Han er født i 1979, har allerede skabt en karriere i udlandet, men er efterhånden brudt igennem i Danmark med sin rolle i DR's Bedrag”. Kan du se, hvem han er?

Du kan se ham hver søndag, når DR blænder op for dramaserien ”Bedrag”. Det er hans første store rolle i Danmark, men han har haft utallige af roller i internationale film og serier før hans rolle i ”Bedrag”. 

Som 18-årig flyttede han fra Strandby ved Frederikshavn til London, hvor han fik interesse for skuespil og tog skuespillektioner. Han besluttede at satse på at blive skuespiller, og kom som 22-årig ind på The Academy of Dramatic Arts i Los Angeles. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Uddannet i Los Angeles

Han kom tilbage til Danmark udlært i Los Angeles og med en drøm om at booke en rolle i en DR-serie. Otte måneder efter han var kommet hjem, fik han en rolle, der ellers ikke var tiltænkt en type som ham. 

Heldigvis gjorde skuespilleren et så godt indtryk med hans anderledes version af karakteren at valget faldt på ham. Rollen er blevet diskuteret en del mest på grund af skuespillerens lidt anderledes dialekt. 

Han spiller rollen som den til tider naive mekaniker, der tror på det bedste i alle, og som til hver en tid tager sig af en hund, der ikke har en ejer.

Det er naturligvis figuren Bimse fra DR's dramaserie Bedrag spillet af Lucas Hansen. 

LÆS MERE: SE BILLEDERNE: "Bedrag" - Her er din guide til den nye sæson

Lucas Hansen
Foto: Birger Storm

Lucas Hansen

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden