5. aug. 2018
Af Liz Rørsig

SE BILLEDET: Mette Bluhme Riecks dejlige sommer med sønnen

Mette Bluhme Rieck.
Mette Bluhme Rieck.
Foto: Krestine Havemann
Mette Bluhme Rieck nyder sommeren og barselsorloven med lille Viggo. Hun og familien har både været i sommerhus og udenlands i ferien.

Mette Bluhme Rieck, vært på ”Aftenshowet”, holder barselsorlov med sønnen Viggo, som hun og kæresten, Kasper Nielsen, blev forældre til i juni, og ferien er tilbragt både hjemme og ude.

Dejligt nemt i sommerhuset

- Sommeren har vi primært tilbragt i sommerhuset. Vejret har jo været fænomenalt - og pænt varmt for en baby – men han har jo indtil videre ikke prøvet andet. Vi tænker, han tror, han er født i Afrika, fortæller Mette med et smil til BILLED-BLADET.

I sommerhuset har det været dejligt nemt med både terrasse og have til Viggo.

- Og så har vi ikke mindst en varmepumpe, som også kan køle - så vi har haft aircondition! Hvem skulle tro, vi fik brug for det i Danmark? Det var derfor lidt af et chok at komme hjem til lejlighedens hede, siger Mette med et glimt i øjet.

https://imgix.billedbladet.dk/img_1177.jpg
Mette Bluhme Rieck
Foto: Privat

På biltur

Hun og Kasper bor På Islands Brygge i København, og familien har også været på biltur til Italien med lille Viggo denne skønne sommer.

Se det søde foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe fra Mettes Instagram-profil af mor og søn fra et stop i Berlin på vejen hjem.

Søndag klokken 20 kan Mette Bluhme Rieck også opleves på DR1 i ”Guld i købstæderne”.

Læs mere om: